··· Bieren op fles ···

Bock bieren op fles:

,La Trappe Bockbier 7,0%

Dieprood van kleur, een zeer volle smaak en een moutige geur. De aromatische hopsoorten en gebrande moutsoorten geven een fijne bitterheid die verrassend samensmelt met de lichtzoete ondertoon.

 


Het Bock Bier van de Oirsprong 6,2%

Bock VandeOirsprong is een mooi bier naar aloude stijl. Je ruikt een subtiele kruidigheid en in de smaak ervaar je een fijne balans tussen zoet en bitter. Eerst een mooie wandeling tussen de gevallen bladeren en de dop kan eraf...Onze verdere bieren op fles:

Bavaria 0.0% Original 0,0% 

Verfrissend geheel alcoholvrij pilsener met de authentieke, volwaardige biersmaak van Bavaria. Dorstlessend en goed doordrink-baar met een rijke smaak en een stevige afdronk.

Smaak

Bitterheid ■oooo

Bruisend, tequila 0.0%

 


Bavaria 0.0 Mex 0,0%

Bruisend en zonnig geheel alcoholvrij bier met een subtiele tequila-limoen twist. Helder goudkleurig alcoholvrij bier met een natuurlijke friszoete boost van tequila en limoen. 

Smaak

Bitterheid ■oooo

Biersmaak, doordrinkbaar, 0.0%

 


Bavaria 0.0% Wit 0,0%

Fris en fruitig geheel alcoholvrij, troebel bier met kruidige ondertoon. Dorstlessend en soepel alcoholvrij witbier met een volle smaak en zachte dronk.

Smaak

Bitterheid ■oooo

Fris, fruitig, 0.0%


Bavaria Radler Lemon 0,0%

Zonnig en dorstlessend geheel alcoholvrije bierdrank op basis van bruisend natuurlijk citroenwater en Bavaria bier. Fris-zoet, licht, granig en fruitig en bovenal verfrissend.

Smaak

Bitterheid ■oooo

Friszoet, citroen, bier, 0.0%

 


Bavaria Oud Bruin 3,0%

Traditioneel gezoet helder bruin bier. Moutig en karamelzoet op de neus en van smaak. Goed doordrinkbaar met een stroperige zoetheid en een vriendelijk alcoholpercentage.

Smaak

Bitterheid ■oooo

Fruitig, zoet, zachte zuren

 


Bavaria Bok Bier 6,5%

Authentiek bokbier en een toegankelijk en verrassend licht karakter.Robijnrood bier van lage gistin, moutig met smaaktonen van karamel en zoethout met een fris hoppige afdronk. Nu op de tap!

Smaak

Bitterheid ■■ooo

Moutig, karamel, zoethout

 


Ayinger Braü-Weisse 5,1%

Traditioneel Beiers weizenbier, goed doordrinkbaar en dorstlessend. Zomers, bruisend troebel bier vol van smaak met een fruitige body met een zachte afdronk.

Smaak

Bitterheid ■oooo

Bruisend, troebel, fruitig, zacht

 


Rosé Max 4,5%

Fris en fruitig rosékleurig bier van spontane gisting, verfijnd met zoete aroma's van frambozen en een frisse zoet-zure smaak door 10% natuurlijke vruchtensappen.

Smaak

Bitterheid ■oooo

Framboos, zoet, fris, fruitig

 


La Trappe Witte Trappist 5,5%

Het enige trappistenwitbier van de wereld. Goed doordrinkbare, bruisende en frisse dorstlesser. Zacht moutig met lichte zuren, kruidigheid en een prikkelende afdronk.

Smaak

Bitterheid ■oooo

Fris, moutig, prikkelend

 


La Trappe Blond 6,5%

Toegankelijk, prikkelend en dorstlessend blond bier met een lichtzoete, zachtbittere en moutige smaak. Fruitig en doordrinkbaar, vol bier met een aangename bittertoon.

Smaak

Bitterheid ■oooo

Fris, moutig, prikkelend

 


La Trappe Dubbel 7,0%

Klassiek dubbel trapistenbier met een stevige, volmoutige en karamelzoete smaak. Met subtiele, zoete smaaktonen van dadels, honing en gedroogd fruit en zachte afdronk. 

Smaak

Bitterheid ■■ooo

Stevig, volmout, karamel

 


La Trappe Tripel 8,0%

Klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak. Een belegen donkerblond bier met kandijzoete, fruitige tonen, licht moutig karakter afdronk met verfijnde bitters.

Smaak

Bitterheid ■■ooo

Blond, zoet, fruitig, bitter

 


La Trappe Quadrupel 10,0%

Het originele donkere trappistenbier, zwaar en stevig met een volle, verwarmende, intense smaak. Moutig met zoete tonen van dadels, vijgen en karamel en een lange, zachte afdronk

Smaak

Bitterheid ■■ooo

Donker,zwaar,stevig zoet 

 


La Trappe Bockbier 7,0%

Uniek seizoensbier met een droge, gebrande en kruidige smaak. Een bittere ondertoon smelt verrassend samen met een ondertoon van zoethout.

Smaak

Bitterheid ■■■oo

Donker, kruidig, zoet, bitter