··· Speciaal bieren op fles ···

Nieuwe speciaalbieren op fles

,Duvel Triple Hop 9,5%

Voor Duvel Tripel Hop selecteren de brouwers elk jaar een derde veelbelovende hopsoort. Zo blijft het uiteindelijke smaakprofiel verrassend boeiend voor elke echte bierliefhebber. Er wordt elk jaar een andere hopsoort toegevoegd, waardoor Duvel Tripel Hop elk jaar anders smaakt.


Tempelier 6,0%

Tempelier heeft een goudkoperige kleur met een stevige witte schuimkraag. Dit blonde bier is zacht en fris van smaak.

Tempelier is een blond Belgisch speciaalbier. De naam Tempelier verwijst naar de militaire religieuze orde, de Tempeliers.Overige speciaalbieren op fles

Vedett Extra Blond 5,2%

Vedett Extra Blond, een luxe pils met een bijzondere smaakt, gedomineerd door hop. Het pilsje is tamelijk droog met een vleugje citroen. Een heerlijk aangename aroma met een romige mout smaak, geeft het beetje Extra in Vedett Blond.

 


Palm 5,2%

Palm bier heeft een zachte en zoete smaak. De unieke ambermouten bepalen de basissmaak van PALM: lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid. Het moutproces geschiedt naar de specifieke voorschriften van PALM en is gericht op een natuurlijke bruinkleuring die er de specifieke smaak aan geeft.

 


Hoegaarden 4,9%

Hoegaarden witbier heeft een frisse en zoete smaak.Het traditionele Hoegaarden witbier wordt gebrouwen met bronwater, gerstemout, hop, koriander en Curagao. Dit licht gehopte bier heeft een troebele witgele kleur. Buitengewoon verfrissend. Een echte dorstlesser!

 


Liefmans Fruitesse 4,2%

Liefmans Fruitesse heeft een frisse en fruitige smaak met een zoete achtergrond. Deze blend van bier gerijpt op echte kersen en natuurlijke vruchtensappen heeft een fruitige, zoete smaak. Deze typische, unieke smaak verkrijgen ze door de gemengde gisting in open gistkuipen. Op ijs serveren.

 


Duvel 8,5%

Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. Het aparte brouwproces, dat zo’n 90 dagen duurt, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak.Vraag aan de bar naar onze verdere speciaalbieren.