··· We hebben een uitbreiding van onze speciaal bieren op de tap ··· Met het nieuwe Bier Arrangement beschikken we over 4 extra speciaal bieren ··· Ons aanbod is momenteel ··· Hoegaarden ··· Triple van de Oirsprong ··· Cornet Blond ··· Brugse Zot Blond ··· Brugse Zot Dubbel ··· Brugge Tripel ··· Ayinger Maibock ···

Hoegaarden witbier:
Het traditionele Hoegaarden witbier wordt gebrouwen met bronwater, gerstemout, hop, koriander en Curagao. Dit licht gehopte bier heeft een troebele witgele kleur. Buitengewoon verfrissend. Een echte dorstlesser!

Alcoholpercentage 5,0%.


Triple Van de Oirsprong:
De kracht van de puurste moutsoort, klassieke hop-soorten uit de Hallertau en geloof in koriander en schaafsel van sinaasappel-schil. Kruidig, fruitig en een tikkeltje zoet. Kracht en geloof: een abdij waardig.
Alcoholpercentage 8,4%.


Cornet Blond:
Sterk blond bier gebrouwen ter ere van ridder Salamon de Maldeghem, die leefde in de 11e eeuw. Goudkleurig met forse witte schuimkraag. De subtiele vanille-tonen zijn afkomstig van de verse eiken chips.

Alcoholpercentage 8,5%.


Brugse Zot Blond: 
Is een natuurlijk bier, dat ontstaat uit een selectie van alleen de beste ingrediënten. De hergisting op fles zorgt er bovendien voor dat het bier een langere natuurlijke houdbaarheid heeft. Brugse Zot is een levend bier met smaakevolutie.

Alcoholpercentage 6,0%.


Brugse Zot Dubbel:
is een donkerbruin kleurig bier met rode schijn. Een dikke stevige schuimkraag. Vol met aroma’s van geroosterde mout, karamel en chocolade. De afdronk is bitterzoet.
Alcoholpercentage 7,5%.


Brugge Tripel: 
Heeft een volmoutige smaak.H

Het bier en de brouwerij zijn zeer sterk verweven met de stad Brugge. Brugge Tripel behaalde drie keer de Gouden Medaille van de prestigieuze 'Monde Selection Brussels'.

Alcoholpercentage 8,7%.


Ayinger Maibock:
Zijn gouden gele kleur en de geur van gemoute gaan harmonieus hand in hand met de zoetheid van een echte Bockbier verlicht door Hallertauer hop. Een traditionele bierstijl, waarin de goede verteerbaarheid van technisch hoogwaardige gebrouwen stouts.
Alcoholpercentage 6,9%.